Ajankohtaista

UUTISET RSS

Hyvinkään kaupungin logo

Hyvinkään kaupunki digitalisoi rakennuksiaan saavuttaakseen hiilineutraaliustavoitteet

20.11.2020
Hyvinkään Lämpövoima Oy ja Nuuka Solutions Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Projekti on osa konkreettista toimenpideohjelmaa, jolla Hyvinkään kaupunki tavoittelee 80 prosentin kasvihuonekaasupäästövähennystä vuoteen 2030 mennessä.
Luuppi-podcast -logo

Fisu-podcast − Kiertotalous täydessä vauhdissa Forssassa ja Riihimäellä

12.11.2020
Resurssiviisautta ja kestäviä ratkaisuja kehittävän Fisu-verkoston (Finnish Sustainable Communities) kunnat näyttävät esimerkkiä myös kiertotalouden käytännön sovelluksissa. Verkostoon kuuluu yksitoista kuntaa, joukossa Forssa ja Riihimäki, jotka ovat saaneet aikaan valtaisaa edistystä asiassa yhteistyössä alueensa yritysten kanssa.
Ilmasto-olkkari

Kuopio: Arjen ilmastoviisautta ja kiertotaloutta edistetään hankkeilla

27.10.2020
Arjen ilmastotekojen vauhdittamiseksi Kuopiossa on käynnistynyt Ilmasto-olkkari -hanke, jossa järjestetään sarja kaikille avoimia tapahtumia ja teemailtoja, joiden aiheena ovat ilmastoratkaisut eri elämänalueilla. Ilmasto-olkkarin tapahtumissa ja teemailloissa käsitellään arkiliikkumisen, asumisen, ruoan, kuluttamisen ja vapaa-ajan ilmastotekoja sekä pyritään löytämään keinoja ilmastoystävälliseen arkeen.
Puun lehdet

Kuopiolla on uusi Ilmastopoliittinen ohjelma – Tavoitteena hiilineutraalius vuoteen 2030 mennessä

27.10.2020
Kuopion kaupunginhallitus on hyväksynyt 7.9.2020 kaupunkikonsernin uuden Ilmastopoliittisen ohjelman. Uuden Ilmastopoliittisen ohjelman mukaisesti Kuopio tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä.
Lisää uutisia